Am redeschis inscrierile

Cand am inceput organizarea acestui cros am comandat 300 de tricouri si 350 de numere de concurs, din fericire sau din nefericire acest numar a fost insuficient, motiv pentru care astazi am inchis pentru o perioada inscrierile.

Din cauza cereri si tinand cont ca scopul crosului este pana la urma unul umanitar am decis sa redeschidem inscrierile.
Nu mai avem insa timp sa facem numere sau tricouri asa ca vom oferi numere printate pe hartie obisnuita la cei care se inscriu din acest moment.

S-au inchis inscrierile online

Astazi am inchis inscrierile online. Daca nu ati reusit sa va inscrieti aveti 3 optiuni:

– sa va inscrieti la fata locului, daca cumva se elibereaza locuri sau daca nu sunt ridicate anumite kituri.
– sa alergati inafara concursului/clasamentului, taxa de concurs fiind considerata donatie pentru cauza caritabila.
– sa va inscrieti ca voluntari la eveniment completand formularul de aici.

Ne vedem sambata.

Desfasurator concurs si ultimele detalii

Zona de desfasurare

Inscrierea si startul vor fi in zona bisericii de lemn din parcul IOR.
Zona de inscriere si ridicare kituri va fi langa terenurile de joaca/sport, iar startul pe aleea de langa lac.

Mai jos gasiti o harta cu locatia (dati click pentru a vizualiza harta completa).

Program

08.00 : 08.50 – Inscrieri si ridicare kituri cursa de 9.3 km
09.00 – Start cursa de 9.3 km (timp limita 90 min)

09.00 : 10.00 – Inscrieri si ridicare kituri cursa de 3.1 km
10.30 – Start cursa de 3.1 km (timp limita 30 min)

10.00 : 11.00 – Inscrieri curse pentru copii
11.15 – Start curse copii

12.15 – Festivitate de premiere

Inscrieri si ridicare kituri

Vor exista 3 zone diferite:

1. Zona de inscrieri
Pentru cursele de 3.1 si 9.3 km sunt disponibile cumulat 350 de locuri. Doar primii 300 de inscrisi vor primi tricou in kitul de concurs.
Dupa limita de 350 mai acceptam inscrieri insa acestia nu vor intra in clasamentul final neavand numere de concurs. Ei pot alerga de placere, taxa considerandu-se donatie pentru cauza caritabila a evenimentului.

Pentru cursa de copii nu avem limita de locuri.

2. Zona validare plata
Cei care nu au platit taxa online o vor putea face la aceasta masa.

3. Zona ridicare kituri
Ridicarea kiturilor se va face pe baza numarului de concurs. Vom afisa la fata locului o lista cu numerele alocate fiecarui concurent. Va rugam sa nu va prezentati la zona de ridicare kituri pana cand nu va stiti numarul de concurs.
La ridicarea kitului dupa semnarea declaratiei pe proprie raspundere, veti primi tricoul de concurs si numarul de start.

Campania Aripi Deschise – interviu cu d-na dr. Anca Colita, Spit. Fundeni

Care este situatia copiilor suferind de cancer in Romania? Ce sanse au ei? Ce necesitati au spitalele noastre care se ocupa de acesti copii?

Raspunsuri de la d-na dr. Anca Colita, medic specialist pediatru, Institutul Clinic Fundeni, in cadrul campaniei umanitare “Aripi Deschise”, initiata de Ro Club Maraton.

Bine ati venit!

Un alergator are aripi la picioare.  Un copil suferind are aripile frinte.  Impreuna, pot realiza insa lucruri deosebite.

Ro Club Maraton a demarat o campanie umanitara care isi propune  sprijinirea  celor 5.000 de copii internati anual in Sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni. Sunt copii internati cu leucemie, limfoame, talasemie, hepatite  cronice, precum si copii care fac dializa. Sunt copii suferinzi, cu aripile frinte.

Pentru ei  ne propunem  sa  strangem  suma de 20.000 euro,  in vederea achizitionarii a trei monitoare vitale ce evalueaza pulsul, tensiunea, saturatia de oxigen si determina EKG-ul in timp real, precum si trei sisteme de oxigen.

Pe 29 octombrie vom organiza un cros umanitar in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti. Va fi un cros cu peste 500 de participanti, cu probe speciale pentru copii, pentru medici  si pentru supravietuitorii cancerului, dar si cu probe pentru alergatorii care sustin cauza.

Dorim sa strangem fondurile de care Sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni are urgenta nevoie! Impreuna putem da o sansa la viata copiilor care o pot pierde in orice moment!

Cum ne puteti ajuta

Companiile, organizatiile si institutiile pot deveni sponsori ai campaniei prin:

– achizitionarea  unor  seturi de tricouri, cu o valoare cuprinsa intre 500 si 1500 de Euro, care vor fi inscriptionate cu logo-ul companiei, un astfel de tricou urmand a fi purtat la cros de  catre  unul dintre alergatorii Ro Club Maraton;

– negocierea de pachete individuale de promovare a numelui companiei pe materialele promotionale  dedicate  campaniei,  luand in considerare suma cu care sunteti interesati sa contribuiti, in situatia in care nu va regasiti in pachetele puse la dispozitie de catre organizatori.

Nota: sumele rezultate din achizitionarea de pachete  deja formate sau prin negocierea de acorduri individuale vor fi virate in contul campaniei  in baza unorcontracte de sponsorizare, incheiate in conditiile Legii nr.  32/1994 privind sponsorizarea. Sustinerea acestei campanii umanitare, prin semnarea unui contract de sponsorizare, inseamna directionarea in conformitate cu prevederile Codului Fiscal, a 20% din impozitul pe profit datorat statului, in limita a 3 la mie din cifra de afaceri, fara vreo cheltuiala adiacentapentru sponsor.

Individual poti sustine campania:

– alergand alaturi de noi la cros. Taxa de participare modica pe care o vei plati va constitui o donatie in contul campaniei;

– ajutand ca voluntar la organizarea crosului. Noi toti facem aceasta campanie pe baza de voluntariat. Ajuta-ne cu tot ce poti in functie de timpul si abilitatile de care dispui la promovarea campaniei sau la locul de desfasurare a crosului;

– achizitionand un tricou. Chiar daca nu poti sa fii alaturi de noi prin alergare, poti sa sustii aceasta campanie cumparand un tricou inscriptionat  pe fata cu logo-urile “42 pentru o sansa” si Ro Club Maraton. Purtand tricoul vei raspandi mesajul campaniei, aratand tuturor ca esti alaturi de noi in aceasta campanie.

–  donand in conturile destinate acestei campanii deschise de catre Asociatia Ro Club Maraton.

Asociaţiei Club Sportiv “Ro Club Maraton”
Cod de identificare fiscală 24276683,
Bancpost, Agenţia Nicolae Grigorescu:

RO 08 BPOS 7220 6830 387 EUR01
RO 19 BPOS 7220 6830 387 RON03

Parteneriate media

Publicatiile, radiourile, televiziunile si bloggerii pot sustine campania devenind  parteneri media. In baza unui contract de parteneriat media vom stabili modalitatile siconditiile de promovare reciproca.

Organizatori

Ro Club Maraton Institutul Clinic Fundeni primaria sectorului 3

Categories